Jäsenedut 2021

OSJ:n jäsenenä saat kattavat jäsenedut käyttöösi. 
Tiedot kaikista jäseneduista löydät tältä sivulta taulukon alapuolelta. Lisätietoa jäseneduista saat OSJ:n toimistosta sähköpostitse osoitteesta toimisto@osj.fi tai puhelimitse numerosta 020 748 9678.

Näpäyttämällä yrityksen logoa alla olevassa taulukossa, voit siirtyä suoraan sinua kiinnostavien jäsenetujen kuvauksiin.

Senioriopettaja-lehti ja OAJ:n kalenteri:

Alennusta mobiilisovelluksista

Uusi jäsenetu:       

 

Alennuksia vakuutusmaksuista:

Alennusta verkkokaupasta:

Aennusta lakipalveluista:

Virkistystä ja lomaetuja:


  

   


   

Alennuksia lehtitilauksista:

Alennuksia jäsenkortilla:

                

 

 

Senioriopettaja-lehti ja OAJ:n taskukalenteri

 

Senioriopettaja-lehti

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry julkaisee jäsenlehteä Senioriopettaja. Vuonna 2021lehti ilmestyy kuusi kertaa, ja se postitetaan Opettaja-lehden välissä. Lehdestämme saat tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista sekä eläkeläisten edunvalvonnasta. Lisätietoa lehdestä löydät tämän sivuston lehden osioista: Jäsenlehti

 

 

OAJ:n taskukalenteri

Seuraavan vuoden OAJ:n taskukalenteri postitetaan jokaiselle jäsenellemme – paitsi niille, jotka ovat peruneet kalenterin tulon – kotiosoitteeseen Opettaja-lehden mukana marraskuun alussa. Kalenteripostituksen mukana ei tule Senioriopettaja-lehteä, ainoastaan Opettaja-lehti.

Kalenterin tulon voit halutessasi perua täyttämällä OSJ:n verkkosivuilla olevan lomakkeen (www.osj.fi/Jäsenasiat/Peru kalenteri) tai soittamalla toimistomme numeroon 020 748 9678.

 

Alennusta mobiilisovelluksista

 

Fustra Seniori on uusi, ikääntyvien liikkumista ja hyvinvointia tukeva sovellus. Puhelimeen tai tablettiin ladattava sovellus sisältää videoituja ikäryhmälle suunnattuja lihaskuntoharjoituksia, vinkkejä ravintoon ja harrastuksiin sekä yleistä tietoa hyvinvointiin liittyen. Harjoitukset voi suorittaa oman aikataulun mukaisesti, eikä harjoittelu vaadi lisävälineitä. Kaikki harjoitteet esitetään teksti-, ääni- ja videomuodossa, joten harjoitusten seuraaminen on helppoa.

Koodilla OSJ, jäsenet saavat -20 %:n alennuksen 3 kk:n, 6 kk:n tai 12 kk:n määräaikaistilauksista. Tilauksen voi tehdä osoitteessa www.fustra.fi/kauppa. Fustraan voi olla yhteydessä sähköpostitse fustra@fustra.fi . Sovelluksen ostamiseen, lataamiseen ja sisältöön voi ensin tutustua katsomalla ao. ohjevideot:

Sovelluksen sisältö
Kuinka ostan sovelluksen
Kuinka lataan sovelluksen

 

 

Alennuksia vakuutusmaksuista (Turva ja If)

OSJ:n jäsenen vakuutusedut poikkeavat OAJ:n jäsenen vakuutuseduista. OAJ:n jäsenyyteen sisältyvät vakuutukset päättyvät heti eläkkeellejäämispäivänä. Nämä vakuutukset ovat liittovakuutukseen sisältyvät vapaa-ajan tapaturma-, matka- ja matkatavaravakuutukset.

OSJ:n jäsen saa alennuksia vakuutusmaksuista kahdesta vakuutusyhtiöstä: Turvasta ja Ifistä. Vakuutukset pitää kuitenkin ottaa itse.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Turva tarjoaa OSJ:n jäsenille 10 prosentin alennuksen vapaaehtoisista, jatkuvasti voimassa olevista vakuutuksista. Alennuksen saa esimerkiksi koti-, kasko- ja matkustajavakuutuksista sekä monista muista henkilökohtaisista vakuutuksista. Alennus ei koske määräaikaista matkustajavakuutusta. Lisäetuja voi kerryttää keskittämällä vakuutuksensa Turvaan.

Eläkkeellä oleva voi ostaa jatkuvasti voimassa olevan matkustajavakuutuksen ilman terveysselvitystä (enintään 3 kuukautta kestävälle matkalle). Jatkuva matkustajavakuutus myönnetään enintään 99-vuotiaalle. Se on voimassa 100-vuotiaaksi asti.

Järjestövakuutus: OSJ:n jäsenet on vakuutettu järjestövakuutuksella, kun he ovat järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa.

Lisätietoa Turvan vakuutuksista saa Turvan asiakaspalvelusta arkipäivisin klo 8–18 nrossa 01019 5110. Lähimmän toimipaikan löydät osoitteesta www.turva.fi/yhteystiedot.
Turva on myös tehnyt OSJ:n jäsenille oman verkkosivun: www.turva.fi/osj.

If

Opetusalan Seniorijärjestön kautta saat  huippuetuja myös Ifistä.

Jäsenenämme saat edullisen henkivakuutuksen, joka tuo taloudellista turvaa, jos pahin sattuu. Vakuutusturvan myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. Tutustu  ja hyödynnä jäsenetusi osoitteessa if.fi/henkivakuutus. Eläkkeelle jääneiden opettajien henki- ja tapaturmavakuutukset pysyvät voimassa, kun opettaja siirtyy eläkkeelle ja jatkaa OSJ:n jäsenenä.

If tarjoaa asiakkailleen myös muita merkittäviä tutustumisen arvoisia asiakasetuja.  If Etuohjelmassa saat pysyvän alennuksen lähes kaikista jatkuvista vakuutuksistasi. Edut kasvavat asiakkuutesi mukana, joten korkeimmalla tasolla saat alennusta vakuutuksistasi peräti 15 %.

OSJ:n matkustelevan jäsenen kannattaa tutustua Ifin matkavakuutukseen. Kun ostat Ifistä vakuutuksen matkaa varten, se kattaa automaattisesti myös alle 20-vuotiaat mukanasi matkustavat lapsesi tai lapsenlapsesi.

Lisätietoa vakuutuksista saat Ifistä. Voit soittaa Ifin asiakaspalvelun numeroon 010 19 19 19 arkisin klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 10–16. Ifin Omat sivut ja sivuilla if.fi toimivat chat-palvelu palvelee sinua 24/7.

 


Apteekkiverkkokauppa

Apteekkiverkkokauppa.fi on liikunnan, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteisiin erikoistunut suomalainen verkkoapteekki. Se tarjoaa laajan ja ajankohtaisen valikoiman turvallisia apteekin valikoiman tuotteita.

OSJ:n jäsenenä saat jäsenetuna Apteekkiverkkokauppa.fi verkkopalvelusta 5 euroa pois loppusummasta. Etua ei voi hyödyntää lääkkeisiin ja tilauksen arvon on oltava vähintään 20 euroa. Yli 15 euron tilaukset ilman lähetyskuluja kotimaan noutopisteisiin ja pakettiautomaatteihin. 

Anna koodi OSJ2021 tilauksessasi sille varattuun kenttään lunastaaksesi edun.

Tilaukset www.apteekkiverkkokauppa.fi tai puhelimitse puh. 02 275 2180. Muista ilmoittaa jäsenetukoodisi tehdessäsi tilausta.

 

 

Lexly

Lexly tarjoaa juridisia palveluita eri elämäntilanteisiin. Lexlystä OSJ:n jäsenillä on mahdollisuus saada palvelua eri kanavissa esimerkiksi testamentin tai edunvalvontavaltuutuksen laatimiseen tai mihin tahansa muuhun juridista asiantuntemusta vaativan asiakirjan laatimiseen. Jäsenemme saavat nyt kaikista Lexlyn juridisista palveluista 10 %:n alennuksen kaikissa asiointikanavissa:

  • Online-palvelu: Tee oma asiakirjasi itse online-palvelussa.
  • Etäjuristi avuksi: Lakiasiat järjestykseen kotoa käsin. Online-ajanvaraus lexly.fi:ssä.
  • Juristin kanssa toimistolla: Voit soittaa p. 010 3379 150 ja varata sinulle sopivan ajan Lexlyn toimistolle Helsingissä tai Tampereella.
  • Lisäksi maksutta OSJ:n jäsenille: juridinen tarvekartoitus (kesto 1 tunti, arvo 250 €)

Tutustu palveluihin jäsenten omalta sivulta: www.lexly.fi/osj

Saadaksesi OSJ:n jäsenedut Lexlyssä käyttöösi toimi näin: Rekisteröidy ensimmäisellä kerralla Lexlyyn, ja hyväksy sivuston evästeet (cookies). Rekisteröitymällä luot itsellesi asiakastilin. Kun käytät Lexlyn palveluja, tule palveluun aina sivuston www.lexly.fi/osj kautta, jotta palvelu tunnistaa sinut OSJ:n jäseneksi, kun kirjaudut sisään.

 

 

 

Virkistystä ja lomaetuja

 

 

OAJ:n virkistysalueet ja Holiday Club

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:n jäsenet voivat käyttää alla listattuja lomaetuja mainituin ehdoin. Tirvan ja Holiday Club -lomien varaukset tehdään OAJ:n omien varaussivujen kautta. Varaussivustoille voi kirjautua OAJ:n jäsensivujen kautta www.oaj.fi. OAJ:n jäsensivuilta löydät tarvittavat tunnukset, joilla kirjaudut varaussivuille. Varaussivuilla varausohjeet, varaustilanne, hinnat jne.

Tirva

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:n jäsenet voivat käyttää OAJ:n Tirvan virkistysaluetta Valkealassa. Koulujen loma-aikoina työssä olevat opettajat ovat varauksissa etusijalla. Tirvan varaustilanteen näet varaussivuilla kohdasta Tirvan varaukset.

Holiday Club -omistusviikot

Senioriopettajat voivat varata myös vapaaksi jääneitä OAJ:n Holiday Club -lomaviikkoja arvontojen jälkeen. Viikot varataan kahdesti vuodessa ns. arvonnan kautta. Keväällä varataan viikot 23–51 ja syksyllä varataan viikot 52–22. Seniorijäsenet saavat varaus-oikeuden Holiday Club -lomahuoneistoihin arvontojen jälkeen. OAJ:n omistamien Holiday Club -viikkojen vuokrat ovat alle puolet markkinahinnoista. OAJ:n Holiday Club -viikkojen varaustilanteen näet varaussivustoilta kohdasta Vapaat viikot.

Holiday Clubin äkkilähdöt puoleen hintaan

Ota irtiotto arjesta! Seuraavan kahden viikon aikana vapaana olevat Holiday Clubin lomahuoneistot vuokrataan 50 prosentin alennuksella. Varattavissa olevat äkkilähdöt voi katsoa Holiday Clubin yrityspalvelusta. Palveluun pääsee kirjautumalla OAJ:n tunnuksilla, jotka löytyvät OAJ:n jäsensivuilta. Uusi äkkilähtöihin tuleva viikko päivitetään varaussivustolle aina perjantaisin klo 9.00 mennessä. Äkkilähtöjen varaukset tulee tehdä puhelimitse.

Sekä Tirvan että Holiday Club -huoneistojen varauksiin tarvitset jäsennumerosi, joten jäsenkortti on hyvä varata esille.

Lomavarauksia hoitaa Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903 (arkisin klo 9.00–15.00), sähköposti yrityspalvelu@holidayclub.fi.

Muita alennuksia Holiday Club -lomista

OSJ:n jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen päivän hinnoista Holiday Club kylpylähotellien, loma-asuntojen ja villasten varauksista. Hotellivarauksiin sisältyy majoitus, aamiaiset, kypylän ja kuntosalin käyttö. Loma-asuntoihin ja villaksiin pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa minimimajoitus on 2 vrk. Edun saa kampanjakoodilla OSJ15.
Jäsenetu on voimassa kaikissa Suomen kohteissa: Caribia, Saimaa, Tampereen Kylpylä, Katinkulta, Kuusamon Tropiikki, Salla, Saariselkä, Airisto, Ellivuori, Hannunkivi, Himos, Kalajoki, Naantali, Punkaharju, Pyhä, Pyhäniemi, Ruka, Rönnäs, Tahko, Ylläs ja Ähtäri.

Varaukset ja varaustilanteet suoraan netistä holidayclub.fi kampanjakoodilla OSJ15. Varaukset myös puh. 030 68 600 ma–pe 8–18, la 10–15.

Holiday Club tarjoaa jäsenillemme myös hotellikohtaisia kausittaisia kampanjatarjouksia, joissa alennus on suurempi. Näistä ilmoitamme verkkosivujemme etusivulla kohdassa Ajankohtaista.

 

 

Alennuksia Imatran kylpylästä

OSJ:n jäsenet saavat Imatran Kylpylän hotelli- ja loma- asuntomajoituksesta sekä majoitusvarauksen yhteyteen etukäteen varatusta, normaalihintaisesta puolihoito- tai täysihoitoateriasta alennusta su-to 30 % ja pe–la 10 %. Alennus lasketaan voimassa olevasta päivän hinnasta. Majoitusalennukset eivät koske Chalet-sviittejä eikä Villas-huoneistoja. Alennukset ovat voimassa muina aikoina paitsi viikoilla 8–10, 27 ja 52–53. Kaikkiin hotelli- ja loma-asuntohintoihin sisältyy aina aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti.

Varaukset ja tiedustelut kylpylän myyntipalvelusta ma–pe klo 8–18 ja la klo 9–16, puh. 0300 870 502 tai sähköpostilla myynti@imatrankylpyla.fi. Varattaessa kannattaa mainita, että kyse on OAJ:n liittoedusta, joka koskee myös senioriopettajia. Lisätietoa saa osoitteesta www.imatrankylpylä.fi.A-lomat ry

A-lomat on akavalaisten liittojen yhteisjärjestö, jonka palvelut ovat myös senioreiden käytössä:

  • Member+ on A-lomien omistama jäsenetupalvelu. Rekisteröidy käyttäjäksi www.memberplus.fi. Rekisteröitymisessä senioriopettajat voivat valita järjestöksi OAJ:n. Sivuja selatessa kannattaa kuitenkin muistaa, etteivät kaikki OAJ:n jäsenedut koske OSJ:n jäseniä.
  • Lomamökit, katso vaihtoehdot ja vuokraa edulliseen jäsenhintaan www.memberplus.fi

 

 

Viking Line

OSJ ry:n jäsenet saavat Akavan kautta Viking Linen risteilyt ja reittimatkat erikoishintaan.
Jäsenetuhintainen risteilyvaraus onnistuu tuotetunnuksella FKKRY ja reittimatkavaraus tuotetunnuksella FVRES joko nettisivujen kautta tai Viking Linen myyntipalvelusta, puh. 0600-41577.

Lisäksi on mahdollista käyttää myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY/FPREIT. Lisätietoa: www.vikingline.fi/akava
 

 

Tallink Silja oy

Tallink Silja tarjoaa OSJ:n jäsenille etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Club One asiakkaaksi liitytään osoitteessa www.tallinksilja.fi/club-one-erikoisliittyminen. Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 39570 lisäämällä se sille varattuun kenttään liittymislomakkeella. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, pääset Silver-tasolle.

Jos olet jo Bronze-tasolla ja tilisi pääkortinhaltija, lisää sopimusetunumero Club One -tilisi tietoihin Club One -verkkopalvelussa. Jos olet rinnakkaisjäsen, voit pyytää tilisi pääkortinhaltijaa lisäämään tiedon Club One -tilin tietoihin verkkopalvelussa.

Matkojen hintatiedot ja varaukset: puh. 0600 152 68, ma–pe 8–19, la–su 9–17 (1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm). Puhelinpalvelun lisäksi vaihtoehtona Tallink Siljan internetvarauspalvelu: www.tallinksilja.fi/palvelunumerot. Kun lataat Club One -sovelluksen puhelimeesi, Club One -mobiilikortti kulkee aina mukanasi ja matkavaraukset onnistuvat myös saman sovelluksen kautta. Tallink Silja pidättää oikeudet muutoksiin. Lisätietoja: www.clubone.fi

 

 

Suomen Hostellijärjestö

OSJ:n jäsenet saavat A-Lomien kautta Suomen Hostellijärjestön tarjoamat jäsenedut esittämällä jäsenkortin. Alennusta käytettäessä kannattaa mainita, että OSJ:n jäsenille kuuluvat samat edut kuin OAJ:n jäsenille.

Varaamalla majoituksen  Hostellit.fi -varausjärjestelmästä jäsenet saavat 10 % jäsenalennuksen majoituksesta kotimaan hostelleissa. Lisäksi jäsenet voivat tilata maksutta Kotimaan hostellikortin, jolla saa majoitusalennuksen Suomen hostelleissa sekä muita matkailuetuja. 

Ulkomaan reissuja varten OSJ:n jäsenet voivat ostaa Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan 15 € (norm. 20 €).
Kansainvälisellä hostellikortilla saa vähintään 10 prosentin majoitusalennuksen myös kaikissa HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita matkailullisia etuja.

Hostellikortilla valittavana on noin 4000 hostellia lähes 90 maassa. Lisätietoja saa Hostellijärjestön verkkosivuilta www.hostellit.fi.

 

Matka-Agentit

OSJ:n jäsenet saavat 5 %:n alennuksen netin kautta varatuista Matka-Agenttien oman tuotannon opastetuista matkoista. Kun teet matkavarausta, varausohjelma kysyy koodia. Anna silloin koodiksi matka1, niin saat alennuksen. Matka-Agentit: www.matka-agentit.fi
Lisätietoja saa Brand Manager Anne Karlssonilta, anne.karlsson@matka-agentit.fi.

 

Alennuksia lehtitilauksista

 

Opettaja-lehden vuositilaus jäsenhintaan 

Senioriopettajat saavat Opettaja-lehden silloin, kun Senioriopettaja-lehti postitetaan Opettaja-lehden välissä.

Jos haluat lukea kaikki vuoden mittaan ilmestyvät Opettaja-lehdet, voit tilata Opettajan vuosikerran 30 euron jäsenetuhintaan. Vuonna 2020 lehti ilmestyy 22 kertaa. Tilauksia ottaa vastaan Tampereen Laserma Oy. Laserman yhteystiedot ovat seuraavat: puh. 03 225 1948 ja sähköposti asiakaspalvelu@laserma.fi.

 

Alennuksia Otavamedian lehtitilauksista

OSJ:n jäsenet saavat OAJ:n kautta alennusta Otavamedian lehtitilauksista. Alennus lasketaan 12 kuukauden määräaikaistilauksen tilaushinnasta, ja sen saa vain uusista tilauksista. Lehtiä voi tilata sekä itselle että lahjaksi.

Voit tilata lehden joko puhelimitse tilaajapalvelusta (09) 156 665 (ma–pe klo 8–17) tai suoraan Otavamedian sivuilta. Tilattaessa kysytään alennuskoodia. Koodin löydät, kun kirjaudut OAJ:n verkkosivuille.

 

 

Rondo Classic

Rondo Classic on perinteikäs taidemusiikin lehti, joka katsoo myös populaari- ja maailmanmusiikkiin sekä musiikkiteatteriin. Henkilökuvia, ilmiöitä, musiikin historiaa, esitysarvioita, CD-ja kirjauutuuksia.

Lehti ilmestyy painettuna 10 kertaa vuodessa. Koko sisällön ja ajankohtaisen lisämateriaalin tilaajat voivat lukea myös netistä osoitteesta rondolehti.fi

Rondon vuositilaus jäsenille on vain 79 euroa (normaalihinta 118 euroa). Ensimmäinen vuosi on määräaikainen tilaus.

Tarjolla on myös soiva Rondo: puolen vuoden tilaus (5 lehteä), jokaisen lehden mukana tulee myös aiemmin julkaistu CD-levy Rondon levysarjasta. Tämä maksaa 59 euroa.

Edun saa Rondon asiakaspalvelusta puh. 03 225 1948 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@rondolehti.fi

 

 

Alennuksia Sanoma Median lehdistä

OSJ:n jäsenet saavat OAJ:n kautta jatkuvan tilausedun Sanoma Lifestyle -lehdistä. Alennus on 40% 12 kk:n määräaikaista tilausjaksoista ja 30% Kids median lehtien 12 kk:n määräaikaisista tilausjaksoista. Nämä hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Etu koskee myös lahjatilauksia.

Kaikkiin vuosikertatilauksiin kuuluu Digilehdet.fi-palvelu.

Etuja pääset käyttämään kirjautumalla OAJ:n sivuille www.oaj.fi.

 

Alennuksia jäsenkortilla

 

Alennuksia Instrumentariumista ja Nisseniltä

Instrumentarium ja Nissen tarjoavat OAJ:n kautta OSJ:n jäsenille 25 %:n alennuksen normaalihintaisista silmälaseista. Jäsenenä saat myös optikon tekemän näöntarkastuksen ja silmälasimääräyksen veloituksetta. Normaalihintaisista aurinkolaseista saa 15 %:n alennuksen. Aurinkolasitarjous ei koske Oakleyn laseja. 

Alennusprosentit eivät koske voimassa olevia myymälöiden kampanjoita.

Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Insturmentariumin ja Nissenin myymälöissä. Edun saat käyttöön jäsenkorttia näyttämällä. Kannattaa myös mainita, että OAJ:n etu koskee myös senioreita.

 

 

Alennuksia Elixialta

OSJ:n jäsenet saavat OAJ:n kautta jäsenetuna 20 %:n alennuksen Elixian tarjoamista jäsenyyksistä niillä paikkakunnilla, joilla Elixialla on toimintapisteitä. Etu on käytettävissä jäsenyyden minimihintaan asti. Minimihinnat 37€–40 €/kk. Edun saat esittämällä OSJ:n jäsenkortin.  

 

 

Alennuksia St1:ltä

Jäsenkortilla saat alennusta polttonesteestä St1- ja Shell-asemilla ympäri Suomen. Alennus ei koske Shell Express -asemia. Lisäksi saat vaihtuvia tuote-etuja HelmiSimpukoista. Käytä jäsenkorttiasi tankkauksen tai ostoksen yhteydessä.

Alennusta saat myös lämmitysöljytilauksista. Käytä tilauksen yhteydessä järjestötunnusta OSJ tai mainitse jäsenkortista ja -tunnuksesta puhelimessa. Tilaukset: verkossa st1.fi /tilaa tai maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h).

Voit halutessasi rekisteröidä OSJ:n jäsenkorttisi tiedot St1:n nettisivuilla kirjaudu.st1.fi ja luoda asiakastilin täydentämällä tietosi. Syötä jäsenkortin 16-numeron sarja (70835-alkuinen) kohtaan ”rekisteröi järjestökorttisi”. Hyväksymällä markkinointiluvat saat yllätysedun ja ensimmäisenä tietoosi vaihtuvat tarjoukset.

 

Etuja ORAL-hammaslääkäriasemilta

OSJ:n jäsenet saavat OAJ:n kautta etuja Oral-hammaslääkäriasemilta. Ensimmäisestä yleishammaslääkärin suorittamasta hammastarkastuksesta tai suuhygienistin suorittamasta hammaskiven poistosta saat alennusta 50 prosenttia (alennus koskee vain Oralin uusia asiakkaita).

Yleishammaslääkäritasoisista hoitokäynneistä saat alennusta 10 prosenttia (alennus ei koske erikoishammalääkärin palveluita, esteettistä hammashoitoa, laboratoriokuluja tai muita erillisveloitettavia kuluja). Lisäksi  S-etukortilla voit kerryttää bonuksia.

Edun saa näyttämällä vastaanotolla OSJ:n jäsenkortin. Kun teet ajanvarausta puhelimitse, mainitse OAJ ja OSJ, jotta saat samat edut kuin OAJ:n jäsenet.

Keskitetyn ajanvarauksen puhelinnumero on  010 400 3400. Ajan voit varata myös verkossa www.oral.fi. Katso lähin Oral-hammaslääkäriasema osoitteesta www.oral.fi. Oralilla on lähes 70 toimipistettä ympäri Suomen. 

 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
toimisto (at) osj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.