Jäseneksi liittyminen

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki opetusalalla toimineet henkilöt, jotka ovat jääneet eläkkeelle. Jäseninämme on opetusalan ammattilaisia lastentarhanopettajista yliopistonlehtoreihin asti. Jäsenkelpoisia ovat myös opetusalan hallinnollisissa tehtävissä tai vaikka opetusalan median palveluksessa olleet. 

Jos olet jäämässä piakkoin eläkkeelle, ilmoita eläkkeelle siirtymisestäsi OAJ:n jäsenrekisteriin puhelimitse
0800 418 401 sähköpostitse jasenrekisteri@oaj.fi  tai OAJ:n jäsensivujen kautta. OAJ maksaa liittymisvuoden jäsenmaksun.  HUOM! Loka - joulukuussa eläkkeelle jääville jäsenmaksutonta aikaa on myös seuraava kalenterivuosi. 

Samoin menetellään, jos olet juuri jäänyt eläkkeelle, mutta et ole vielä ilmoittanut eläkkeelle  jäämisestäsi OAJ:n jäsenrekisteriin. Ilmoita siis ensin eläkkeelle jäämisestäsi OAJ:n jäsenrekisteriin ja kerro, että haluat liittyä Opetusalan Seniorijärjestöön. Tällöin OAJ siirtää sinut jäseneksemme.

Ennen eläkkeelle siirtymistä kannattaa selvittää myös vakuutusasiat. OSJ:n yhteistyökumppaneita ovat sekä Turva että If. OSJ:n jäsenenä saat alennuksia vakuutusmaksuista, mutta vakuutukset pitää ottaa itse. Siirry jäsenetuihin.

Jos olet ollut jo pitempään eläkkeellä, pääset järjestön ja paikallisyhdistyksen jäseneksi ottamalla yhteyttä järjestön toimistoon, sähköpostitse seniorit@oaj.fi tai puhelimitse 020 748 9678. Voit liittyä järjestöön myös täyttämällä oheisen sähköisen jäsentietolomakkeen.

HUOM! OAJ maksaa jäsenmaksun kuitenkin vain niille uusille senioriopettajille, jotka jatkavat jäsenyyttä Opetusalan Seniorijärjestössä eläkkeelle jäämisen yhteydessä.

Jos olet ollut eläkkeellä jo jonkin aikaa ja liityt sitten OSJ:hin, jäsenmaksuvelvoite alkaa liittymispäivästä. HUOM! Poikkeuksena ovat loka - joulukuussa liittyvät. Heiltä ei peritä loppuvuoden jäsenmaksua, vaan jäsenmaksuvelvoite alkaa seuraavan kalenterivuoden alussa. 

Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, OSJ ry:n toimistosta lähetetään sinulle jäsenkortti ja tietoa järjestöstä. 

Jokainen jäsenemme kuuluu johonkin paikallisyhdistykseen. Ne järjestävät monipuolista virkistys- ja harrastustoimintaa. Ota yhteyttä paikallisyhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin, niin saat tietoa paikallisesta toiminnasta.

Jäseneksi voivat liittyä myös eläkkeelle siirtyneet LTOL:n, TOOLin, FSL:n ja SKO:n jäseninä olleet.

Jäsentietolomake

HUOM! Jos olet vielä työssä ja OAJ:n jäsen, ota yhteyttä OAJ:n jäsenrekisteriin (jasenrekisteri@oaj.fi tai 0800 418 401). Tällöin jäsenrekisteri huolehtii jäsenyytesi alkamisesta Opetusalan Seniorijärjestössä.

Tämä liittymislomake on tarkoitettu niille jo eläkkeellä oleville opetusalan ammattilaisille, jotka eivät ole vielä OSJ:n jäseniä.

 

Sukunimi *:

Etunimet *:

Henkilötunnus *:

Jäänyt eläkkeelle (pvm/vuosi):

Lähiosoite *:

Postinumero- ja toimipaikka *:

Matkapuhelinnumero *:

Sähköposti:


Haluan, että minulle lähetetään vuosittain OAJ:n taskukalenteri. Valitse alla olevista vaihtoehdoista toinen. *

Kyllä
Ei

Liittyessäsi Opetusalan Seniorijärjestöön liityt myös OSJ:n paikalliseen yhdistykseen.

Lisätietoja, esim. OSJ:n paikallisyhdistyksen nimi:


Jäsenyyden alkamispäivä:


Roskapostisuojaus:Paljonko on neljä plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)


Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.