Liity jäseneksi – täytä lomake

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki opetusalalla toimineet henkilöt, jotka ovat jääneet eläkkeelle. Jäseninämme on opetusalan ammattilaisia lastentarhanopettajista yliopistonlehtoreihin asti. Jäsenkelpoisia ovat myös opetusalan hallinnollisissa tehtävissä tai vaikka opetusalan median palveluksessa olleet. 

Tämä liittymislomake on tarkoitettu niille jo eläkkeellä oleville opetusalan ammattilaisille, jotka eivät ole vielä OSJ:n jäseniä.

HUOM! Jos olet jäämässä eläkkeelle, ilmoita eläkkeelle siirtymisesi OAJ:hin. 

Lisätietoa jäseneksi liitymisestä löydät lomakkeen alapuolelta.

Sukunimi *:

Etunimet *:

Henkilötunnus *:

Jäänyt eläkkeelle (pvm/vuosi):

Lähiosoite *:

Postinumero- ja toimipaikka *:

Matkapuhelinnumero *:

Sähköposti:


Haluan, että minulle lähetetään vuosittain OAJ:n taskukalenteri. Valitse alla olevista vaihtoehdoista toinen. *

Kyllä
Ei

Liittyessäsi Opetusalan Seniorijärjestöön liityt myös OSJ:n paikalliseen yhdistykseen.

Lisätietoja, esim. OSJ:n paikallisyhdistyksen nimi:


Jäsenyyden alkamispäivä:


Roskapostisuojaus:Paljonko on neljä plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)


Tietoa jäseneksi liittyvälle

Eläkkeelle jäämisestä on jäsenen itse ilmoitettava OAJ:hin jäsensihteereille. Jos olet jäämässä piakkoin eläkkeelle (sinulle on tullut eläkepäätös), voit ilmoittaa eläkkeelle jäämisestäsi OAJ:hin tietoturvallisella yhteydenottolomakkeella https://yhteydenotto.oaj.fi/ Kerro samalla, että haluat liittyä Opetusalan Seniorijärjestöön. Tällöin OAJ siirtää sinut jäseneksemme. 

Toivomme sinun ilmoittavan samalla sellaiset yhteystiedot, esimerkiksi sähköpostiosoitteen, jotka ovat käytössä myös eläkkeellä ollessasi. 

Jos tarvitset lisätietoja tai apua eläkkeelle siirtymisen ilmoittamisessa  ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella https://yhteydenotto.oaj.fi/  tai soita numeroon 0800 418 401 (maksuton). 

OAJ maksaa liittymisvuoden jäsenmaksun niille eläkkeelle siirtyville, jotka eläköitymisen yhteydessä siirtyävät OSJ:n jäseniksi.

HUOM! Loka - joulukuussa eläkkeelle jääville jäsenmaksutonta aikaa on myös seuraava kalenterivuosi. 

Ennen eläkkeelle siirtymistä kannattaa selvittää myös vakuutusasiat. OSJ:n yhteistyökumppaneita ovat sekä Turva että If. OSJ:n jäsenenä saat alennuksia vakuutusmaksuista, mutta vakuutukset pitää ottaa itse. Siirry jäsenetuihin.

Jos olet ollut jo pitempään eläkkeellä, pääset järjestön ja paikallisyhdistyksen jäseneksi ottamalla yhteyttä järjestön toimistoon, sähköpostitse seniorit@oaj.fi tai puhelimitse 020 748 9678. Voit liittyä järjestöön myös täyttämällä oheisen sähköisen jäsentietolomakkeen.

Jos olet ollut eläkkeellä jo jonkin aikaa ja liityt sitten OSJ:hin, jäsenmaksuvelvoite alkaa liittymispäivästä. HUOM! Poikkeuksena ovat loka - joulukuussa liittyvät. Heiltä ei peritä loppuvuoden jäsenmaksua, vaan jäsenmaksuvelvoite alkaa seuraavan kalenterivuoden alussa. 

Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, OSJ ry:n toimistosta lähetetään sinulle jäsenkortti ja tietoa järjestöstä. 

Jokainen jäsenemme kuuluu johonkin paikallisyhdistykseen. Ne järjestävät monipuolista virkistys- ja harrastustoimintaa. Ota yhteyttä paikallisyhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin, niin saat tietoa paikallisesta toiminnasta.

Jäseneksi voivat liittyä myös eläkkeelle siirtyneet LTOL:n, TOOLin, FSL:n ja SKO:n jäseninä olleet.

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.