Jäsenedut

OSJ:n jäsenenä saat kattavat jäsenedut käyttöösi. 
Tiedot kaikista jäseneduista löydät tältä sivulta taulukon alapuolelta. 

Näpäyttämällä yrityksen logoa alla olevassa taulukossa, voit siirtyä suoraan sinua kiinnostavan jäsenedun kuvaukseen.
 

Senioriopettaja-lehti ja OAJ:n kalenteri:


 

Uudet jäsenedut 2020!

     

Alennuksia vakuutusmaksuista:
 
 

Virkistystä ja lomaetuja:
 

Alennuksia lehtitilauksista:

Alennuksia jäsenkortilla:

 

Senioriopettaja-lehti ja OAJ:n taskukalenteri

 

Senioriopettaja-lehti

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry julkaisee jäsenlehteä Senioriopettaja. Vuonna 2020 lehti ilmestyy kuusi kertaa, ja se postitetaan Opettaja-lehden välissä. Lehdestämme saat tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista sekä eläkeläisten edunvalvonnasta. Lisätietoa lehdestä löydät tämän sivuston lehden osioista: Jäsenlehti

 

 

OAJ:n taskukalenteri

Seuraavan vuoden OAJ:n taskukalenteri postitetaan jokaiselle jäsenellemme – paitsi niille, jotka ovat peruneet kalenterin tulon – kotiosoitteeseen Opettaja-lehden mukana marraskuun alussa. Kalenteripostituksen mukana ei tule Senioriopettaja-lehteä, ainoastaan Opettaja-lehti.

Kalenterin tulon voit halutessasi perua täyttämällä OSJ:n verkkosivuilla olevan lomakkeen (www.osj.fi/Jäsenasiat/Peru kalenteri) tai soittamalla toimistomme numeroon 020 748 9678.

Uudet jäsenedut 2020: Apteekkiverkkokauppa, LEXLY ja Matka-Agentit


Apteekkiverkkokauppa

Apteekkiverkkokauppa.fi on liikunnan, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteisiin erikoistunut suomalainen verkkoapteekki. Se tarjoaa laajan ja ajankohtaisen valikoiman turvallisia apteekin valikoiman tuotteita.

OSJ:n jäsenenä saat jäsenetuna Apteekkiverkkokauppa.fi verkkopalvelusta 5 euroa pois loppusummasta. Etua ei voi hyödyntää lääkkeisiin ja tilauksen arvon on oltava vähintään 20 euroa. Yli 30 euron tilaukset ilman lähetyskuluja kotimaan noutopisteisiin ja pakettiautomaatteihin. 

Anna koodi OSJ2020 tilauksessasi sille varattuun kenttään lunastaaksesi edun.

Tilaukset www.apteekkiverkkokauppa.fi tai puhelimitse puh. 02 275 2180. Muista ilmoittaa jäsenetukoodisi tehdessäsi tilausta.

 

Lexly

Lexly tarjoaa juridisia palveluita eri elämäntilanteisiin. Lexlystä OSJ:n jäsenillä on mahdollisuus saada palvelua eri kanavissa esimerkiksi testamentin tai edunvalvontavaltuutuksen laatimiseen tai mihin tahansa muuhun juridista asiantuntemusta vaativan asiakirjan laatimiseen. Jäsenemme saavat nyt kaikista Lexlyn juridisista palveluista 10 %:n alennuksen kaikissa asiointikanavissa:

  • Online-palvelu: Tee oma asiakirjasi itse online-palvelussa.
  • Etäjuristi avuksi: Lakiasiat järjestykseen kotoa käsin. Online-ajanvaraus lexly.fi:ssä.
  • Juristin kanssa toimistolla: Voit soittaa p. 010 3379 150 ja varata sinulle sopivan ajan Lexlyn toimistolle Helsingissä tai Tampereella.
  • Lisäksi maksutta OSJ:n jäsenille: juridinen tarvekartoitus (kesto 1 tunti, arvo 250 €)

Tutustu palveluihin jäsenten omalta sivulta: www.lexly.fi/osj

Saadaksesi OSJ:n jäsenedut Lexlyssä käyttöösi toimi näin: Rekisteröidy ensimmäisellä kerralla Lexlyyn, ja hyväksy sivuston evästeet (cookies). Rekisteröitymällä luot itsellesi asiakastilin. Kun käytät Lexlyn palveluja, tule palveluun aina sivuston www.lexly.fi/osj kautta, jotta palvelu tunnistaa sinut OSJ:n jäseneksi, kun kirjaudut sisään.

Matka-Agentit

OSJ:n jäsenet saavat 5 %:n alennuksen netin kautta varatuista Matka-Agenttien oman tuotannon opastetuista matkoista. Kun teet matkavarausta, varausohjelma kysyy koodia. Anna silloin koodiksi matka1, niin saat alennuksen. Matka-Agentit: www.matka-agentit.fi
Lisätietoja saa myyntipäällikkö Harri Jylhävuorelta, harri.jylhavuori@matka-agentit.fi

 

Alennuksia vakuutusmaksuista (Turva ja If)

OSJ:n jäsenen vakuutusedut poikkeavat OAJ:n jäsenen vakuutuseduista. OAJ:n jäsenyyteen sisältyvät vakuutukset päättyvät heti eläkkeellejäämispäivänä. Nämä vakuutukset ovat liittovakuutukseen sisältyvät vapaa-ajan tapaturma-, matka- ja matkatavaravakuutukset.

OSJ:n jäsen saa alennuksia vakuutusmaksuista kahdesta vakuutusyhtiöstä: Turvasta ja Ifistä. Vakuutukset pitää kuitenkin ottaa itse.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Turva tarjoaa OSJ:n jäsenille 10 prosentin alennuksen vapaaehtoisista, jatkuvasti voimassa olevista vakuutuksista. Alennuksen saa esimerkiksi koti-, kasko- ja matkustajavakuutuksista sekä monista muista henkilökohtaisista vakuutuksista. Alennus ei koske määräaikaista matkustajavakuutusta. Lisäetuja voi kerryttää keskittämällä vakuutuksensa Turvaan.

Eläkkeellä oleva voi ostaa jatkuvasti voimassa olevan matkustajavakuutuksen ilman terveysselvitystä (enintään 3 kuukautta kestävälle matkalle). Jatkuva matkustajavakuutus myönnetään enintään 99-vuotiaalle. Se on voimassa 100-vuotiaaksi asti.

Järjestövakuutus: OSJ:n jäsenet on vakuutettu järjestövakuutuksella, kun he ovat järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa.

Lisätietoa Turvan vakuutuksista saa Turvan asiakaspalvelusta arkipäivisin klo 8–18 nrossa 01019 5110. Lähimmän toimipaikan löydät osoitteesta www.turva.fi/yhteystiedot.
Turva on myös tehnyt OSJ:n jäsenille oman verkkosivun: www.turva.fi/osj.

If Vahinkovakuutus

Opetusalan Seniorijärjestön kautta saat  huippuetuja myös Ifistä.

Jäsenenämme saat edullisen henki- ja tapaturmavakuutuksen, joka tuo taloudellista turvaa, jos pahin sattuu. Vakuutusturvasta vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. Tutustu vakuutuksiin ja hyödynnä jäsenetusi osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi. Eläkkeelle jääneiden opettajien henki- ja tapaturmavakuutukset pysyvät voimassa, kun opettaja siirtyy eläkkeelle ja jatkaa OSJ:n jäsenenä.

OSJ:n jäsenenä pääset mukaan If Etuohjelmaan, jossa saat 11-16 % alennuksen lähes kaikista vakuutuksista. Ohjelmaan mukaan pääset hankkimalla koti- tai autovakuutuksen Ifistä ja käyttämällä sähköistä Omat sivut -palvelua vakuutusasioidesi hoitoon. Tutustu If Etuohjelmaan.

OSJ:n matkusteleva jäsen voi ostaa Ifistä matkavakuutuksen. Kun ostat Ifistä vakuutuksen matkaa varten, se kattaa automaattisesti myös alle 20-vuotiaat mukanasi matkustavat lapsesi tai lapsenlapsesi.


Lisätietoa Ifin vakuutuksista saat Ifin internetsivuilta if.fi tai  Ifin asiakaspalvelusta 010 19 19 19 (ma–pe klo 8–20 ja la–su klo 10–16). 

 

Virkistystä ja lomaetuja

 

 

OAJ:n virkistysalueet ja Holiday Club

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:n jäsenet voivat käyttää alla listattuja lomaetuja mainituin ehdoin. Tirvan ja Holiday Club -lomien varaukset tehdään OAJ:n omien varaussivujen kautta. Varaussivustoille voi kirjautua OAJ:n jäsensivujen kautta www.oaj.fi. OAJ:n jäsensivuilta löydät tarvittavat tunnukset, joilla kirjaudut varaussivuille. Varaussivuilla varausohjeet, varaustilanne, hinnat, tietoa RCI-lomista jne.

Tirva

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ:n jäsenet voivat käyttää OAJ:n Tirvan virkistysaluetta Valkealassa. Koulujen loma-aikoina työssä olevat opettajat ovat varauksissa etusijalla. Tirvan varaustilanteen näet varaussivuilla kohdasta Tirvan varaukset.

Holiday Club -omistusviikot

Senioriopettajat voivat varata myös vapaaksi jääneitä OAJ:n Holiday Club -lomaviikkoja arvontojen jälkeen. Viikot varataan kahdesti vuodessa ns. arvonnan kautta. Keväällä varataan viikot 23–51 ja syksyllä varataan viikot 52–22. Seniorijäsenet saavat varaus-oikeuden Holiday Club -lomahuoneistoihin arvontojen jälkeen. OAJ:n omistamien Holiday Club -viikkojen vuokrat ovat alle puolet markkinahinnoista. OAJ:n Holiday Club -viikkojen varaustilanteen näet varaussivustoilta kohdasta Vapaat viikot.

Muita alennuksia Holiday Club -lomista

OSJ:n jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen päivän hinnoista Holiday Club kylpylähotellien, loma-asuntojen ja villasten varauksista. Hotellivarauksiin sisältyy majoitus, aamiaiset, kypylän ja kuntosalin käyttö. Loma-asuntoihin ja villaksiin pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa minimimajoitus on 2 vrk. Edun saa kampanjakoodilla OSJ15.
Jäsenetu on voimassa kaikissa Suomen kohteissa: Caribia, Saimaa, Tampereen Kylpylä, Katinkulta, Kuusamon Tropiikki, Salla, Saariselkä, Airisto, Ellivuori, Hannunkivi, Himos, Kalajoki, Naantali, Punkaharju, Pyhä, Pyhäniemi, Ruka, Rönnäs, Tahko, Ylläs ja Ähtäri.

Varaukset ja varaustilanteet suoraan netistä holidayclub.fi kampanjakoodilla OSJ15. Varaukset myös puh. 030 68 600 ma–pe 8–18, la 10–15.

Holiday Club tarjoaa jäsenillemme myös hotellikohtaisia kausittaisia kampanjatarjouksia, joissa alennus on suurempi. Näistä ilmoitamme verkkosivujemme etusivulla kohdassa Ajankohtaista.

 

 

-lomat

Lomaile RCI:n kautta ympäri maailmaa! RCI-lomakeskuksia on maailmanlaajuisesti yli 5000. RCI:n kautta lomaviikon voi varata jopa 2 vuoden päähän. RCI-yhteyshenkilöiltä voi varata myös lennot ja autonvuokraukset - kaikki samasta paikasta. RCI:n lomakeskusluokitukset vastaavat 3–5 tähden tasoa, huoneistoissa on hyvä varustetaso, lähes kaikissa huoneistoissa oma keittomahdollisuus. RCI-lomien tarkempi esittely, hinnasto ja yhteystiedot löytyvät varaussivuilta kohdasta RCI.

Sekä Tirvan että Holiday Club -huoneistojen varauksiin tarvitset jäsennumerosi, joten jäsenkortti on hyvä varata esille.

Lomavarauksia hoitaa Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903 (arkisin klo 9.00–15.00), sähköposti yrityspalvelu@holidayclub.fi.

 

 

Alennuksia Imatran kylpylästä

OSJ:n jäsenet saavat Imatran Kylpylän perushintaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvaraukseen yhteyteen varatusta, normaalihintaisesta puolihoito- tai täysihoitoateriasta alennusta arkisin 30 % ja viikonloppuisin pe–su 10 %. Majoitusalennukset eivät koske Chalets- eikä Villas-huoneistoja. Alennukset ovat voimassa muina aikoina paitsi viikoilla 1–2, 8–10 ja 52. Kaikkiin hotelli- ja loma-asuntohintoihin sisältyy aina aamiainen ja Kylpylä Taikametsän käyttö.

Varaukset ja tiedustelut kylpylän myyntipalvelusta ma–pe klo 8–18 ja la klo 9–16, puh. 0300 870 502 tai sähköpostilla myynti@imatrankylpyla.fi. Varattaessa kannattaa mainita, että kyse on OAJ:n liittoedusta, joka koskee myös senioriopettajia. Lisätietoa saa osoitteesta www.imatrankylpylä.fi.

 A-lomat ry

A-lomat on akavalaisten liittojen yhteisjärjestö, jonka palvelut ovat myös senioreiden käytössä:

  • Member+ on A-lomien omistama jäsenetupalvelu. Rekisteröidy käyttäjäksi https://www.memberplus.fi/. Rekisteröitymisessä senioriopettajat voivat valita järjestöksi OAJ:n. Sivuja selatessa kannattaa kuitenkin muistaa, etteivät kaikki OAJ:n jäsenedut koske OSJ:n jäseniä.
  • Lomamökit, katso vaihtoehdot ja vuokraa edulliseen jäsenhintaan www.memberplus.f

 

 

Viking Line

OSJ ry:n jäsenet saavat Akavan kautta Viking Linen risteilyt ja reittimatkat erikoishintaan.
Jäsenetuhintainen risteilyvaraus onnistuu tuotetunnuksella FKKRY ja reittimatkavaraus tuotetunnuksella FVRES joko nettisivujen kautta tai Viking Linen myyntipalvelusta, puh. 0600-41577.

Lisäksi on mahdollista käyttää myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY/FPREIT. Lisätietoa: http://www.vikingline.fi/akava
 

 

Tallink Silja oy

Tallink Silja tarjoaa OSJ:n jäsenille etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Club One asiakkaaksi liitytään osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Liittyminen tapahtuu OSJ:n sopimusetunumerolla, joka on 39570. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, pääset Silver-tasolle.

Ilmoita Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininta jäsenyydestäsi ja OSJ:n sopimusetunumero sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com. Sinut rekisteröidään näin sopimusetuasiakkaaksi ja postitetaan tarvittaessa Silver-tason kortti. Huomioithan, että etu on henkilökohtainen ja kertaluonteinen. Lisätietoa tasomääritelmistä saa osoitteesta www.clubone.fi.

Matkojen hintatiedot ja varaukset: puh. 0600 152 68, ma–pe 8–19, la–su 9–17 (1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm). Puhelinpalvelun lisäksi vaihtoehtona Tallink Siljan internetvarauspalvelu: https://www.tallinksilja.fi/palvelunumerot.

Tallink Silja pidättää oikeudet muutoksiin.

 

 

Suomen Hostellijärjestö

OSJ:n jäsenet saavat A-Lomien kautta Suomen Hostellijärjestön tarjoamat jäsenedut esittämällä jäsenkortin. Alennusta käytettäessä kannattaa mainita, että OSJ:n jäsenille kuuluvat samat edut kuin OAJ:n jäsenille.

Varaamalla majoituksen  Hostellit.fi -varausjärjestelmästä jäsenet saavat 10 % jäsenalennuksen majoituksesta kotimaan hostelleissa. Lisäksi jäsenet voivat tilata maksutta Kotimaan hostellikortin, jolla saa majoitusalennuksen Suomen hostelleissa sekä muita matkailuetuja. 

Ulkomaan reissuja varten OSJ:n jäsenet voivat ostaa Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan 15 € (norm. 20 €).
Kansainvälisellä hostellikortilla saa vähintään 10 prosentin majoitusalennuksen myös kaikissa HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita matkailullisia etuja.

Hostellikortilla valittavana on noin 4000 hostellia lähes 90 maassa. Lisätietoja saa Hostellijärjestön verkkosivuilta www.hostellit.fi.

 

 

Alennuksia lehtitilauksista

 

Opettaja-lehden vuositilaus jäsenhintaan 

Senioriopettajat saavat Opettaja-lehden silloin, kun Senioriopettaja-lehti postitetaan Opettaja-lehden välissä.

Jos haluat lukea kaikki vuoden mittaan ilmestyvät Opettaja-lehdet, voit tilata Opettajan vuosikerran 30 euron jäsenetuhintaan. Vuonna 2020 lehti ilmestyy 22 kertaa. Tilauksia ottaa vastaan Tampereen Laserma Oy. Laserman yhteystiedot ovat seuraavat: puh. 03 225 1948 ja sähköposti asiakaspalvelu@laserma.fi.

 

Alennuksia Otavamedian lehtitilauksista

OSJ:n jäsenet saavat OAJ:n kautta alennusta Otavamedian lehtitilauksista. Alennus lasketaan 12 kuukauden määräaikaistilauksen tilaushinnasta, ja sen saa vain uusista tilauksista. Lehtiä voi tilata sekä itselle että lahjaksi.

Voit tilata lehden joko puhelimitse tilaajapalvelusta (09) 156 665 (ma–pe klo 8–17) tai suoraan Otavamedian sivuilta. Tilattaessa kysytään alennuskoodia. Koodin löydät, kun kirjaudut OAJ:n verkkosivuille.

 

 

Rondo Classic

Rondo Classic on perinteikäs taidemusiikin lehti, joka katsoo myös populaari- ja maailmanmusiikkiin sekä musiikkiteatteriin. Henkilökuvia, ilmiöitä, musiikin historiaa, esitysarvioita, CD-ja kirjauutuuksia.

Lehti ilmestyy painettuna 10 kertaa vuodessa. Koko sisällön ja ajankohtaisen lisämateriaalin tilaajat voivat lukea myös netistä osoitteesta rondolehti.fi

Tilaushinta OSJ:n jäsenille on vuoden 2020 loppuun asti vain 59 euroa – normaalin 96 euron tilaushinnan sijaan. Ensimmäinen vuosi on määräaikainen tilaus.

Edun saa Rondon asiakaspalvelusta puh. 03 225 1948 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@rondolehti.fi

 

 

Alennuksia Sanoma Median lehdistä

OSJ:n jäsenet saavat OAJ:n kautta jatkuvan tilausedun Sanoma Lifestyle -lehdistä. Alennus on 40% 12 kk:n määräaikaista tilausjaksoista ja 30% Kids median lehtien 12 kk:n määräaikaisista tilausjaksoista. Nämä hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Etu koskee myös lahjatilauksia.

Kaikkiin vuosikertatilauksiin kuuluu Digilehdet.fi-palvelu.

Etuja pääset käyttämään kirjautumalla OAJ:n sivuille www.oaj.fi.

 

Alennuksia jäsenkortilla

 

Alennuksia Instrumentariumista ja Nisseniltä

Instrumentarium ja Nissen tarjoavat OAJ:n kautta OSJ:n jäsenille 25 %:n alennuksen normaalihintaisista silmälaseista. Jäsenenä saat myös optikon tekemän näöntarkastuksen ja silmälasimääräyksen veloituksetta. Normaalihintaisista aurinkolaseista saa 15 %:n alennuksen. Aurinkolasitarjous ei koske Oakleyn laseja. 

Alennusprosentit eivät koske voimassa olevia myymälöiden kampanjoita.

Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Insturmentariumin ja Nissenin myymälöissä. Edun saat käyttöön jäsenkorttia näyttämällä. Kannattaa myös mainita, että OAJ:n etu koskee myös senioreita.

 

 

Alennuksia Elixialta

OSJ:n jäsenet saavat OAJ:n kautta jäsenetuna 20 %:n alennuksen Elixian tarjoamista jäsenyyksistä niillä paikkakunnilla, joilla Elixialla on toimintapisteitä. Etu on käytettävissä jäsenyyden minimihintaan asti. Minimihinnat 37€–40 €/kk. Edun saat esittämällä OSJ:n jäsenkortin.  

 

 

Alennuksia Teboililta

Järjestön jäsenkortilla saat aina 2,1 snt/l alennusta kaikilta palvelevilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta, vain Express-asemilta alennusta ei tule. Maankattava verkosto koostuu yli 300 asemasta. Bensiini- ja dieselalennuksen lisäksi saat  myös 10% alennusta voiteluaineista ja 5% pesuista, autokemikaaleista ja nestekaasusta. Ajankohtaisista kampanjoista ja eduista löydät tietoa mm. järjestön omalta nettisivulta.

Alennukset saat, kun näytät  jäsenkortin kassalla tai syötät sen automaattiin ennen varsinaista maksuvälinettä. (Voiteluainealennukset koskevat 10 litran tai sitä pienempiä astioita.) Lisätietoja saa Teboilin palvelunumerosta 020 470 0900. (Puhelun hinta matkapuhelimesta ja lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Jonotus on maksullista.)

 

Etuja ORAL-hammaslääkäriasemilta

OSJ:n jäsenet saavat OAJ:n kautta etuja Oral-hammaslääkäriasemilta. Ensimmäisestä yleishammaslääkärin suorittamasta hammastarkastuksesta tai suuhygienistin suorittamasta hammaskiven poistosta saat alennusta 50 prosenttia (alennus koskee vain Oralin uusia asiakkaita).

Yleishammaslääkäritasoisista hoitokäynneistä saat alennusta 10 prosenttia (alennus ei koske erikoishammalääkärin palveluita, esteettistä hammashoitoa, laboratoriokuluja tai muita erillisveloitettavia kuluja). Lisäksi  S-etukortilla voit kerryttää bonuksia.

Edun saa näyttämällä vastaanotolla OSJ:n jäsenkortin. Kun teet ajanvarausta puhelimitse, mainitse OAJ ja OSJ, jotta saat samat edut kuin OAJ:n jäsenet.

Keskitetyn ajanvarauksen puhelinnumero on  010 400 3400. Ajan voit varata myös verkossa www.oral.fi. Katso lähin Oral-hammaslääkäriasema osoitteesta www.oral.fi. Oralilla on lähes 70 toimipistettä ympäri Suomen. 

 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.