Valtakunnalliset senioriopettajapäivät Helsingissä

22.– 23.9.2018

 

Helsingin senioriopettajat ja Helsingin seudun ammattilliset senioriopettajat järjestävät 22. - 23.9.2018  senioriopettajapäivät Hakaniemessä sijaitsevassa Helsinki Congress Paasitornissa, Paasivuorenkatu 5 A.

Lauantai 22.9.2018

OSJ:n koulutuspäiväosuus on Paasitornin juhlasalissa. Koulutuspäivään saavat osallistua OSJ:n yhdistysten viralliset edustajat sekä muut OSJ:n jäsenet. OSJ maksaa kaikkien koulutuspäivään osallistujien kustannukset sisältäen lounaan ja iltapäiväkahvin. OSJ maksaa lisäksi virallisten edustajien matkakulut. Iltaa vietämme hyvän ruuan ja mukavan ohjelman merkeissä Paasitornin juhlasalissa. Paasitornin kotisivut ovat osoitteessa  www.paasitorni.fi

Sunnuntai 23.9.2018

Vaihtoehtoisina ohjelmina on opastettu kiertoajelu uudella suomalaisen Transtechin valmistamalla Artic raitiovaunulla ja rannikkoristeily syksyiseen Itä Helsingin saaristoon. Omatoimisesti voi sunnuntaina käydä Kallion kirkon messussa, Itäinen Papinkatu 2. Monipuolinen buffetlounas on Paasitornin Paasiravintolassa. Ruokailun lomassa on viihdyttävää musiikkia.

Ilmoittautuminen ja maksaminen sekä hotellikiintiöt

Oheisessa esitteessä kerrotaan, miten ilmoittaudutaan tapahtumiin ja miten maksaminen suoritetaan. Lisäksi kerrotaan hotellikiintiöistä ja hotellihuoneen varaamisesta.

Lisätieto saat oheisesta linkistä, klikkaa tästä

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.