Jäämässä eläkkeelle?

OAJ:n jäsensivuilla on paljon tietoa eläkkeistä ja eläkkeelle jäämisestä. Kirjaudu siis OAJ:n jäsensivuille www.oaj.fi. Lisää tietoa eläkkeelle siirtymisestä ja eläkehakemuksesta saa myös työeläkeyhtiöistä, kuten Kevasta www.keva.fi

Kun olet saanut eläkepäätöksen, muista ilmoittaa eläkkeelle jäämisestäsi OAJ:n jäsenrekisteriin, puh. 0800 418 401 tai jasenrekisteri (at) oaj.fi.  Jäsenrekisteriin puhelinpalvelu on avoinna ma–to klo 9–14.

Eläkkeen alkaessa päättyvät kaikki OAJ:n jäsenyyteen liittyvät vakuutukset, esimerkiksi jatkuva matkavakuutus. Seniorijärjestön jäsenillä vakuutusedut ovat hieman toisenlaiset: OSJ:n jäsenet saavat vakuutusmaksuista alennusta. OSJ:n yhteistyökumppaneita ovat  Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva ja If Vahinkovakuutus. Tarkempaa tietoa saa Jäsenedut-sivulta, siirry jäsenetuihin.

Jos olet maksanut itsellesi Ifin vapaaehtoisen opettajien Ryhmäsampo Primus -henki- ja tapaturmavakuutuksen, on vakuutus voimassa senkin jälkeen, kun siirryt eläkkeelle.  Vakuutus jatkuu automaattisesti niin kauan kun OSJ:n jäsenyys on voimassa tai vakuutusehtojen mukaiseen päättymiseen asti.

OAJ maksaa eläkkeelle siirtyville jäsenilleen liittymisvuoden jäsenmaksun Opetusalan Seniorijärjestössä.

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.