Haemme joukkoomme järjestösihteeriä

Haluatko olla rakentamassa ikäystävällistä Suomea? Tarjoamme sinulle monipuolisen vakituisen työn aktiivisten senioriopettajien omassa järjestössä.

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ on valtakunnallinen opetusalan eläkeläisten oma edunvalvontajärjestö. Jäseniä meillä on yli 21 000 ja paikallisia jäsenyhdistyksiä ympäri Suomea yhteensä 72. OSJ on OAJ:n ulkojäsenyhdistys.

Haemme toimistoomme Akavataloon Itä-Pasilaan

JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Järjestösihteerinä työtehtäviisi kuuluu OSJ:n järjestötoiminnan monipuolinen kehittäminen sekä erilaiset hankkeet ja tapahtumat. Lisäksi osallistut OSJ:n viestintään ja muuhun järjestötyöhön. Toimit tarvittaessa toiminnanjohtajan varahenkilönä.

Toivomme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyviä viestintä- ja tietoteknisiä taitoja sekä sosiaalisen median tuntemista. Lisäansioksi laskemme kokemuksen järjestötyöstä sekä aiemman työskentelyn seniori-ikäisten kanssa.

Lisäksi toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, idearikas ja hyvä organisoimaan. Työtä teet pääsääntöisesti toimistoaikana, mutta satunnaisesti työpanostasi tarvitaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lähetä OSJ:n hallitukselle osoitettu hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 26.10.2018 osoitteeseen kirsti.lehtinen@oaj.fi.

Lisää tietoa järjestösihteerin toimesta saat toiminnanjohtaja Kirsti Lehtiseltä, puh. 044 0338550 tai puheenjohtaja Erkki Kangasniemeltä puh. 050 1578.


« Takaisin

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.