OAJ:n taskukalenteri tulossa

OAJ:n vuoden 2018 taskukalenteri on postitettu viikolla 44 jäsentemme kotiosoitteisiin.

OSJ:llä on erilainen käytäntö kuin OAJ:llä. OSJ:n jäsenyyteen kuuluu kalenteri, OAJ:n jäsenenä taas pitää käydä itse tilaamassa kalenteri. Erilaisten käytäntöjen vuoksi eläkkeelle jääneille uusille jäsenille tulee kalenteri, vaikka he olisivat sen jo kertaalleen peruneet.

Jos kalenteri on sinulle turha etkä käytä sitä, pyydämme ilmoittamaan asiasta OSJ:n toimistoon, jotta kalenteri voidaan perua.

Jos haluat kalenterin, mutta et sitä saanut marraskuun alussa, pyydämme siinäkin tapauksessa ottamaan yhteyttä toimistoon.

Toimiston sähköpostiosoite on seniorit@oaj.fi ja puhelinnumero 020 748 9678 tai 020 748 9736.

Kun ilmoitat tietoja sähköpostitse, muistathan mainita nimesi ja osoitteesi – tai jäsenkortissa olevan jäsennumerosi – jotta kalenteritiedot merkitään oikean henkilön jäsentietoihin.

HUOM! Voit käydä perumassa kalenterin tilauksen helposti myös OAJ:n jäsensivuilla olevassa Omat tiedot -kohdassa. Menettele silloin seuraavasti:

Mene OAJ:n  verkkosivuille, klikkaa tästä

Mene kohtaan Jäsensivut (otsikko OAJ:n etusivulla oikeassa yläreunassa). Kirjaudu sisään. Tarvitset jäsennumerosi (on jäsenkortissa) ja salasanan. Uuden salasanan saat tilattua kännykkääsi tai sähköpostiisi klikkaamalla kohtaa Unohtuiko salasanasi (edellyttää siis, että jäsentiedoissasi on toimiva kännykkänumero tai sähköpostiosoite).

Kirjautumisen jälkeen mene jäsensivuilla kohtaan Omat tiedot (otsikko on oikeassa yläkulmassa).

Yläriville avautuu otsikoita, joista valitaan Jäsentiedot. Klikkaa sen jälkeen kohtaa Päivitä yhteystiedot. Näin pääset sivulle, jonka alareunassa on kohta Kalenteri. Ota pois rasti Kalenteri- ruudusta ja klikkaa Tallenna. Näissä omissa tiedoissasi voit päivittää myös osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

 


« Takaisin

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.