Tervetuloa OSJ:n uusille kotisivuille

OSJ:n uudet kotisivut julkaistiin vuodenvaihteessa. Uudistuksessa lisättiin sivujen visuaalisuutta ja vuorovaikutteisuutta.

Kotisivujen uudistaminen tuli ajankohtaiseksi, koska järjestön ja paikallisyhdistysten toiminta on aktivoinut edellisten kotisivujen julkaisemisesta. Sivujen navigointipolut uudistettiin sekä lisättiin ajankohtaista materiaalia ja vuorovaikutteisuutta. Uusilla sivuilla on esimerkiksi blogi, jota lukijat pääsevät kommentoimaan.

Uusien sivujen ilme on aiempaa visuaalisempi.  Etusivun kuva on vastaisuudessa vaihtuva.  Tiedon löytymistä sivuilta parannettiin haku-toiminnolla, joka löytyy sivujen yläreunasta. Tarpeelliseksi nähtiin myös järjestön esittely ruotsiksi ja englanniksi.

Jäsenyhdistysten tiedot on koottu yhteen siten, että yhdistysten kotisivut ovat yhdistysten yhteystietojen ohessa. Yhdistyksillä on myös mahdollisuus ilmoittaa omista tapahtumistaan järjestön kotisivuilla. Siirry yhdistysten tapahtumiin.

Sivut päivitetään järjestön toimistossa. Kaikki kotisivuille tarkoitettu materiaali lähetään osoitteeseen seniorit@oaj.fi.


« Takaisin

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.