Senioriopettajapäivät Riihimäellä

Riihimäellä vietettiin valtakunnallisia senioriopettajapäiviä keväisessä säässä. Tilaisuuteen osallistui noin 300 senioriopettajaa eri puolilta Suomea.

 

Kaksipäiväinen tapahtuma huipentui sunnuntain pääjuhlaan, jossa juhlapuhujana oli kasvatustieteen emeritus professori Kari Uusikylä. Hän pohti alustuksessaan hyvän opettajuuden tuntomerkkejä sekä tiedon ja viisauden olemusta.

 

 

Pääjuhlassa yleisöä ilahduttivat oopperalaulaja Tommi Hakala säestäjänään pianisti Kristian Attila.

Yllätysnumerona oli senioriopettajapäiville sävelletty ja sanoitettu laulu. Tommi Hakala on Riihimäen kasvatteja, ja päivien pitopaikka Harjunrinteen koulu hänen entinen koulunsa. Kuvassa Tommi Hakala vasemmalla, keskellä Riihimäen yhdistyksen puheenjohtajan Elsi Torn ja oikealla säestäjä Kristian Attila.

 

 

Edellisenä päivänä kaupunki oli kutsunut vieraat vastaanotolle Taidemuseoon, ja illalla kokoonnuttiin ohjelmalliseen iltajuhlaan. Osallistujilla oli mahdollisuus olla mukana myös kiertoajelulla.

Päivät järjesti Riihimäen seudun senioriopettajat. Seuraavan kerran valtakunnalliset senioriopettajapäivät järjestetään Turussa syksyllä 2015.

Pääjuhla veti Harjunrinteen koulun täyteen juhlayleisöä.

 

 

 

 

Järjestäjät olivat pukeutuneet pääjuhlaan kansallispukuihin.


« Takaisin

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.