Vanhustenviikon teemana on Varaudu vanhuuteen – Gardera dig för ålderdomen

Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 6.–13.10. ja SeniorSurf–päivää tiistaina 8.10. Vanhustyön keskusliitto on koonnut ideoita ja materiaaleja tapahtumien toteuttamista varten.

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia! Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on aina Vanhustenviikko. Tänä vuonna Vanhustenpäivän pääjuhlaa vietetään Sodankylässä 6.10.

Vanhustyön keskusliiton vinkit ja materiaalit löytyvät VTKL:n verkkosivuilta. Mukana on kiinnostavia linkkejä ja hyödyllistä tietoa Vanhuuteen varautumisesta.

Ideoita ja materiaaleja Vanhustenviikon toteutukseen
 

Senior Surf–päivä tiistaina 8.10

SeniorSurf-päivää vietetään Vanhustenviikon tiistaina 8.10. Vanhustyön keskusliitto toimii teemapäivän koordinaattorina. SeniorSurf-päivän voi järjestää myös muulloin vuoden aikana minä tahansa sopivana päivänä.
Ideoita ja apua päivän järjestämiseen löytyy SeniorSurf-päivän sivuilta. SeniorSurfin verkkosivuille on myös koottu kartalle kaikki opastuspisteet ympäri Suomen. Sivustolta löytyy paljon hyviä materiaaleja myös itseopiskeluun tietotekniikka-asioissa.

SeniorSurf-päivä
Opastuspaikat kartalla
Opastusmateriaalit ikääntyneille

Hyvää Vanhustenviikkoa kaikille!


« Takaisin

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

020 748 9736 ja 020 748 9678
seniorit (at) oaj.fi
Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.